Web Analytics
Ymeri Vetvendosje mban inat me PSDn andaj nuk po e pranon

Ymeri Vetvendosje mban inat me PSDn andaj nuk po e pranon

<

Ymeri: Vetëvendosje mban inat me PSD-në, andaj nuk po e pranon rezolutën

Ata, e kuptonin që në fillim kur erdhën të ftuar nga Putha Thembërorët e tyre shqipfolës se, në tokën e djegur dhe të përgjakur të Dardanisë, nuk ishin ...

astrit-ibrahimi-albin-kurti-02.jpg

HYSEN TËRPEZA - Një legjendë për Kosovën - MUSTAFË XHEMAILI Prishtinë, 2004

Unë, Zafir Berisha,njoftoj opinionin dhe bashkëpunëtorët e mi se nga sot nuk do të jem më anëtar i Partisë Demokratike të Kosovës dhe jap dorëheqje nga të ...

Lugina e Preshevës përgëzon institucionete Shqipërisë për hapjen e tunelit në Kalimash

Raufi_Tetova1_Lagja-e-trimave1.jpg

“Turqia nuk lufton kundër kurdëve, por kundër terroristëve”

Në seancën e shtatë me radhë të gjykimit politik të EULEX-it kundër Albin Kurtit, ashtu sikur që pritej, mungoi avokati mbrojtës Musa Dragusha i caktuar nga ...

Çavuşoğlu: Operacioni ynë kundër YPG/PKK nuk varet nga tërhe…

DEMONSTRATA E VITIT '81 - NJËRA NDËR FAQET MË TË NDRITURA TË HISTORISË SONË TË RE

"i zhgenjyer" deri kur ma BAC U KRY !!!18.10.2012

auto_Librat_fetar_-_1_tetor_2014-Driton_Bublaku_4_copy1412259682.jpg

Teksti:Refreni:Gjiko back, Gjiko backkurvat po piskasin n'rrugGJIKO BACKpo pshyj crack, po pshtyj crackkurvat po bertasin n'rrugGJIKO BACKTash jom nis mbas ...

morina.jpg

Për shmangien e Gurakuqit ankohet edhe ambasadori i parë i Shqipërisë në Vatikan pas rrëzimit të komunizmit

“Shqiponja Turke” vlerësohet me çmimin “Dizajn i P…

qkuk_1537075938-3829199.jpg

Qeveria-e-Beogradit.jpg

camels.jpg

Fotografi e jashtme

Bujar Bukoshi, ka replikuar me presidentin Rexhep Meidani, i cili nuk e ka njohur si kryeministër. Në radio BBC, ai është shprehur se Meidani po i fryn ...

i/e regjistruar Maska e Arb

Ymeri: Vetëvendosje mban inat me PSD-në, andaj nuk po e pranon rezolutën

Ata, e kuptonin që në fillim kur erdhën të ftuar nga Putha Thembërorët e tyre shqipfolës se, në tokën e djegur dhe të përgjakur të Dardanisë, nuk ishin ...

astrit-ibrahimi-albin-kurti-02.jpg

HYSEN TËRPEZA - Një legjendë për Kosovën - MUSTAFË XHEMAILI Prishtinë, 2004

Unë, Zafir Berisha,njoftoj opinionin dhe bashkëpunëtorët e mi se nga sot nuk do të jem më anëtar i Partisë Demokratike të Kosovës dhe jap dorëheqje nga të ...

Lugina e Preshevës përgëzon institucionete Shqipërisë për hapjen e tunelit në Kalimash

Raufi_Tetova1_Lagja-e-trimave1.jpg

Në seancën e shtatë me radhë të gjykimit politik të EULEX-it kundër Albin Kurtit, ashtu sikur që pritej, mungoi avokati mbrojtës Musa Dragusha i caktuar nga ...

Çavuşoğlu: Operacioni ynë kundër YPG/PKK nuk varet nga tërhe…

DEMONSTRATA E VITIT '81 - NJËRA NDËR FAQET MË TË NDRITURA TË HISTORISË SONË TË RE

“Turqia nuk lufton kundër kurdëve, por kundër terr…

"i zhgenjyer" deri kur ma BAC U KRY !!!18.10.2012

auto_Librat_fetar_-_1_tetor_2014-Driton_Bublaku_4_copy1412259682.jpg

Teksti:Refreni:Gjiko back, Gjiko backkurvat po piskasin n'rrugGJIKO BACKpo pshyj crack, po pshtyj crackkurvat po bertasin n'rrugGJIKO BACKTash jom nis mbas ...

morina.jpg

Për shmangien e Gurakuqit ankohet edhe ambasadori i parë i Shqipërisë në Vatikan pas rrëzimit të komunizmit

Siri, vitin e kaluar në mbi 220 masakra u vranë 2…

“Shqiponja Turke” vlerësohet me çmimin “Dizajn i P…

qkuk_1537075938-3829199.jpg

Qeveria-e-Beogradit.jpg

camels.jpg

Bujar Bukoshi, ka replikuar me presidentin Rexhep Meidani, i cili nuk e ka njohur si kryeministër. Në radio BBC, ai është shprehur se Meidani po i fryn ...

i/e regjistruar Maska e Arb