Web Analytics
Yjet shqiptar n sken Kshtu u veshn disa prej tyre n Kngn

Yjet shqiptar n sken Kshtu u veshn disa prej tyre n Kngn

<

19 Vell Xix (122 129)

Gjatë asaj kohe u njoha nga disa mikeshat e mija me një burrë me pozitë më të cilin u dashurova, ishte disa vite më i madh se unë, por ishte i pushtetshëm.

per t6 ne zemer te njerezise, Epi pjergulls' e veshtit rrush dhe vozese fall vere,

Disa. prej sulmuesvet qene m~ elokvent: Frengu eshte Rus, thosh,.' nin, dhe Sulltani e ka ~uare te na shkruaje, qe te na shese pa&taj ne- Rusija.

REKLAMË

Metoda e rekoman-duar e parandalimit të B për oshnjat me pak se 12 muajsh është vaksinimi i tyre sa më shpejt pas lindjes me vaksininën e BCG.

Në rast se shqetësimi juaj vazhdon atëherë ju mbetet që të kryeni një vizitë tek një mjek endokrinolog për ëmijë dhe të bëjë disa analiza për nivelin e ...

(Te National)

Në prag të 100 vjetorit të Meshtarisë,që, me guxim e nderë iu kushtue Atij Ideali për Fé e Atdhé e, pa i shkrepë qerpiku....… VDIQ SI ME LÉ!.

8

5a91ac4808148.jpg

8

Heminguej është një nga përfaqësuesit më të mëdhenj të atij që u quajt “Brezi i humbur” i shkrimtarëve. Janë quajtur “brezi i humbur” për shkak të kohëve të ...

Drejtshkrimi i Gjuhes Shqipe PRISHTIN - 1974

Testi i Gjuhes Shqipe

Simon Gjoni, kompozitori i ri pas viteve te clirimit, jepte mesim ne shkollen e mesme te qytetit. Plot te rinj e te reja i degjonin me vemendje ligjeratat e ...

Kaltrina Selimi Photo 03

Hajri Hoxha

Kimete Berisha Osman Aga!

Olimpi shqiptar liber nga flori bruqi jpg 728x1030 Poezi per natyren

19 Vell Xix (122 129)

Gjatë asaj kohe u njoha nga disa mikeshat e mija me një burrë me pozitë më të cilin u dashurova, ishte disa vite më i madh se unë, por ishte i pushtetshëm.

per t6 ne zemer te njerezise, Epi pjergulls' e veshtit rrush dhe vozese fall vere,

Disa. prej sulmuesvet qene m~ elokvent: Frengu eshte Rus, thosh,.' nin, dhe Sulltani e ka ~uare te na shkruaje, qe te na shese pa&taj ne- Rusija.

REKLAMË

Në rast se shqetësimi juaj vazhdon atëherë ju mbetet që të kryeni një vizitë tek një mjek endokrinolog për ëmijë dhe të bëjë disa analiza për nivelin e ...

Metoda e rekoman-duar e parandalimit të B për oshnjat me pak se 12 muajsh është vaksinimi i tyre sa më shpejt pas lindjes me vaksininën e BCG.

(Te National)

Në prag të 100 vjetorit të Meshtarisë,që, me guxim e nderë iu kushtue Atij Ideali për Fé e Atdhé e, pa i shkrepë qerpiku....… VDIQ SI ME LÉ!.

5a91ac4808148.jpg

Heminguej është një nga përfaqësuesit më të mëdhenj të atij që u quajt “Brezi i humbur” i shkrimtarëve. Janë quajtur “brezi i humbur” për shkak të kohëve të ...

Drejtshkrimi i Gjuhes Shqipe PRISHTIN - 1974

8

Testi i Gjuhes Shqipe

Simon Gjoni, kompozitori i ri pas viteve te clirimit, jepte mesim ne shkollen e mesme te qytetit. Plot te rinj e te reja i degjonin me vemendje ligjeratat e ...

Kaltrina Selimi Photo 03

Hajri Hoxha

Kimete Berisha Osman Aga!

Olimpi shqiptar liber nga flori bruqi jpg 728x1030 Poezi per natyren