Web Analytics
Breezeway from Poetry of Place The New Architecture and Interiors

Breezeway from Poetry of Place The New Architecture and Interiors

<

Breezeway from 'Poetry of Place: The New Architecture and Interiors of McAlpine'

Exterior style from 'Poetry of Place: The New Architecture and Interiors of McAlpine'

The Country House Library by Mark Purcell

Architect Timothy S. Adams of T. Adams Studio and Westbrook Interiors infused charm into every crevice of this lakeside retreat.

Poetry of Place: The New Architecture and Interiors of McAlpine

Front doors from 'Poetry of Place: The New Architecture and Interiors of McAlpine'

Doors to courtyard from 'Poetry of Place: The New Architecture and Interiors of McAlpine

The Art of Elegance: Classic Interiors

breezeway+between+house+and+garage | Breezeway and conical roof

Home: the Best of the New York Times Home Section: The Way We Live

Commercial winner: SGA Workshop and Office, Kingsland by SGA – Strachan Group Architects.

McAlpine Tankersley Architects Studios Architecture, Residential Architecture, Interior Architecture, Beautiful Architecture, Exterior

Black windows and stone door frame from 'Poetry of Place: The New Architecture and

One Shed Fits All

Like having a place to stack wood....but I think the area

New Nordic Colour: Decorating with a vibrant modern palette

Modernique: Inspiring interiors mixing vintage and modern style

We are doing a story about an architect named John Hans Ostwald who designed homes principally

Instagram post by Muskoka Living Interiors Inc. • Oct 31, 2014 at 11:35pm UTC

Interior Design

Highland Retreats: The Architecture and Interiors of Scotland's Romantic North

In the ensuite a floor-to-ceiling retractable window opens the western wall to the bush. Image: Michael Nicholson

A Home with a History: Couple Finds Their Perfect Place in Washburn

Books Architecture Interior Design

See more in our new book , POETRY OF PLACE. @rizzolibooks #interiordesign # architecture #poetryofplace”

One of two leather-and-teak Andrianna Shamaris sling chairs cozies up to the granite hearth in the main room's northwest corner.

Minimal Decoration After the Great Depression

Poetry Center design an exacting, contradictory task for architects

Global finalist entry 2018 – Floating University in Bangladesh

click to enlarge MODERN MARKETThe proposed Paso Market Place on Spring Street would welcome 15 to 20 local food

Books Interior Design

Page 1

“Back to the future” in Fifth LafargeHolcim Awards – Sustainable Construction 2017/2018. “

When walking east to west from the driveway toward the waterside, the view from the covered breezeway seems to say, “Breathe easy. You've arrived.”

Wanderlust Design Revitalizes The Waterfront on LA's Venice Beach into a Bohemian Haunt

“Back to the future” in Fifth LafargeHolcim Awards – Sustainable Construction 2017/2018. “

Wraparound porches and decks built of red cedar surround the cabin and garage.

Interior Architecture winner: Warren and Mahoney Auckland Studio, Wynyard Quarter by Warren & Mahoney

The new physical science building will be a state-of-the-art $101

Celebrating Fine Design, Architecture, and Building

Books Architecture Interior Design

The existing house was reworked as a separate ground-level apartment. Image: Michael Nicholson

Interior Architecture winner: Pou Maumahara – WW1 Research Centre, Auckland Museum by Pearson and

Atrium (architecture)

Slide 1

1950s floor plan and rendering of Minimal Traditional modern style house called Larchwood

Books Architecture Interior Design

Public Architecture winner: Te Oro, Glen Innes by Archimedia Group.

Overlooking the lake through a screen of trees, the camp kept its original prow-like facade.

Mr. Bush sometimes paints at an easel in the enclosed breezeway, where the windows

1600s - 1950s: Cape Cod Style

Joss comp 5.15-970

Project Overview

Admin work space cropped.jpg

Posted On Wed, July 30, 2014 By Rebecca Paul In Architecture, Design, Upstate

Two children atop a container room, Inside the Shigeru Ban-Designed Naked House,

Junior urban design major Vincent Ubieri walking the abandoned portion of the campus - the Breezeway

In the single-story summer wing, two bedrooms—one for each son—share a bath paved in glossy white ceramic penny rounds by Nemo.

SCOPE: Conversion of existing 150,000 sq. ft. office building plus addition of two new warehouse buildings at 50,000 square feet each.

orange hallway combined -small.jpg

Open Studio: The Work of Robert A.M. Stern Architects

Interior Architecture winner: AUT Manu Hauora (MH) Building, Manukau by Jasmax.

Alberto Alfonso's architecture at Streamsong Resort on the Global Lighting blog includes a repurposed wood ceiling ...

Interior Architecture winner: Peddle Thorp Offices, Britomart by Peddle Thorp.

Books Architecture Interior Design

Housing winner: Davis House, Orakei by Mercer & Mercer Architects.

SCOPE: Conversion of existing 150,000 sq. ft. office building plus addition of two new warehouse buildings at 50,000 square feet each.

conf rm combined-small.jpg

Housing winner: Point Wells Gables by PAC – Paterson Architecture Collective, Steven Lloyd Architecture

The building is made up of nine small circular-shaped rooms, connected by a

... led by Poetry Center docent Curt Stubbs. Featuring special guests Boyer Rickel and Lola Lai Jong. It will take place in the Poetry Center Breezeway.

Across all levels, materials “speak of the sea (oyster outside, pearl within), of driftwood and the bush.” Image: Michael Nicholson

The atrium's clear-finished wood interior underscores the breathability and ecological awareness of the buildng

Luis Bustamante: New Perspective

The Upcoming 72 Foster project (Holst Architecture)

Olea All Suite Hotel by Block722 Architects+: 2018 Best of Year Winner for Large Resort

Para-Project, Syracuse New York, Haffenden House

A westward-facing pop-up dormer houses the home's main bedroom. The primary structure's roof slopes upward toward its eastern elevation, creating space for ...

Hospitality & Retail winner: Amano, Britomart by McKinney + Windeatt Architects.

Breezeway at Quinta Mazatlan, the 1935 Spanish Revival style adobe mansion in McAllen, Texas

A live-edge counter separates the kitchen from the living room. The open floor plan guarantees wonderful views of the lake, even from the kitchen sink.

Kimpton's new La Peer hotel celebrates the contemporary Los Angeles style

Books Architecture Interior Design

ibeamdesign-southerntelecom-3.jpg

Floor-to-ceiling mahogany-framed windows fitted with Solarban 70XL high-performance glass offer views of Somes Sound and the surrounding forest from every ...

Play room w skylights combined-small.jpg

The double-height breezeway is the heart of the home, offering connection and passage

Four Seasons Hotel Kuwait at Burj Alshaya by Yabu Pushelberg: 2018 Best of Year Winner for Chain Hotel

Ta-ke by Kengo Kuma & Associates and Steve Leung Design Group: 2018 Best of Year Winner for Fine Dining

Public Architecture winner: Bishop Selwyn Chapel, Holy Trinity Cathedral, Parnell by Fearon Hay

Project Overview

Breezeway from 'Poetry of Place: The New Architecture and Interiors of McAlpine'

40 Likes, 1 Comments - James Dunn (@vintage_millworks_inc) on Instagram: “

Exterior style from 'Poetry of Place: The New Architecture and Interiors of McAlpine'

Architect Timothy S. Adams of T. Adams Studio and Westbrook Interiors infused charm into every crevice of this lakeside retreat.

Poetry of Place: The New Architecture and Interiors of McAlpine

Front porch from 'Poetry of Place: The New Architecture and Interiors of McAlpine'

Front doors from 'Poetry of Place: The New Architecture and Interiors of McAlpine'

Doors to courtyard from 'Poetry of Place: The New Architecture and Interiors of McAlpine

CANADIAN ARCHITECT apr/18

breezeway+between+house+and+garage | Breezeway and conical roof

Home: the Best of the New York Times Home Section: The Way We Live

McAlpine Tankersley Architects Studios Architecture, Residential Architecture, Interior Architecture, Beautiful Architecture, Exterior

Commercial winner: SGA Workshop and Office, Kingsland by SGA – Strachan Group Architects.

Black windows and stone door frame from 'Poetry of Place: The New Architecture and

Poetry of Place: The New Architecture and Interiors of McAlpine

New Nordic Colour: Decorating with a vibrant modern palette

Modernique: Inspiring interiors mixing vintage and modern style

One Shed Fits All

In the ensuite a floor-to-ceiling retractable window opens the western wall to the bush. Image: Michael Nicholson

Books Architecture Interior Design

Page 1. ARCHITECTURAL PRODUCTS

Highland Retreats: The Architecture and Interiors of Scotland's Romantic North

Page 1

The Art of Elegance: Classic Interiors

CANADIAN ARCHITECT may/18

A Home with a History: Couple Finds Their Perfect Place in Washburn

37EcoriumInterpretiveHall

Page 1

Books Interior Design

Karen Fuchs

Page 1

Two children atop a container room, Inside the Shigeru Ban-Designed Naked House,

AJ Small Projects 2013: Part 2 (AJ17.01.13) by The Architects' Journal - issuu

Minimal Decoration After the Great Depression

Global finalist entry 2018 – Floating University in Bangladesh

Slide 1

“Back to the future” in Fifth LafargeHolcim Awards – Sustainable Construction 2017/2018. “

The response: The home has been divided into two pavilions with a centre covered breezeway or 'dog trot' corridor and is described by Ashley as a 'dog trot' ...

Williamsburg Breezeway

Texas Architect May/June 2013: Preservation by Texas Society of Architects - issuu

“Back to the future” in Fifth LafargeHolcim Awards – Sustainable Construction 2017/2018. “

Poetry Center design an exacting, contradictory task for architects

01MitsubishiPatternFactory

Atrium (architecture)

House on a Dune

1950s floor plan and rendering of Minimal Traditional modern style house called Larchwood

One of two leather-and-teak Andrianna Shamaris sling chairs cozies up to the granite hearth in the main room's northwest corner.

When walking east to west from the driveway toward the waterside, the view from the covered breezeway seems to say, “Breathe easy. You've arrived.”

Project Overview

Project Overview

Modern Vintage Style by Emily Chalmers

Admin work space cropped.jpg

click to enlarge MODERN MARKETThe proposed Paso Market Place on Spring Street would welcome 15 to 20 local food

SCOPE: Conversion of existing 150,000 sq. ft. office building plus addition of two new warehouse buildings at 50,000 square feet each.

orange hallway combined -small.jpg

A picnic for parents and kids takes place under the shaded refuge of the cantilevered viewing platform.

Luis Bustamante: New Perspective

SCOPE: Conversion of existing 150,000 sq. ft. office building plus addition of two new warehouse buildings at 50,000 square feet each.

conf rm combined-small.jpg

The building is made up of nine small circular-shaped rooms, connected by a

The atrium's clear-finished wood interior underscores the breathability and ecological awareness of the buildng

Project Overview

Interior Architecture winner: Warren and Mahoney Auckland Studio, Wynyard Quarter by Warren & Mahoney

The existing house was reworked as a separate ground-level apartment. Image: Michael Nicholson

Or "breezeway" between sleeping area and kitchen. So, so breezy and lovely!

Joseph Dirand: Spaces/Interiors

Interior Architecture winner: Pou Maumahara – WW1 Research Centre, Auckland Museum by Pearson and

Wanderlust Design Revitalizes The Waterfront on LA's Venice Beach into a Bohemian Haunt

Breezeway at Quinta Mazatlan, the 1935 Spanish Revival style adobe mansion in McAllen, Texas

ibeamdesign-southerntelecom-3.jpg

Play room w skylights combined-small.jpg

Public Architecture winner: Te Oro, Glen Innes by Archimedia Group.

Overlooking the lake through a screen of trees, the camp kept its original prow-like facade.

1600s - 1950s: Cape Cod Style

Joss comp 5.15-970

30-InterpretiveCenterInterior

Typical residential architecture of the Dutch Slope. Merchant Niels Lundberg cleared this hillside for residential development after the start of the Meiji ...

Karen Fuchs

SCOPE: Conversion of existing 150,000 sq. ft. office building plus addition of two new warehouse buildings at 50,000 square feet each.

Project Overview

In the single-story summer wing, two bedrooms—one for each son—share a bath paved in glossy white ceramic penny rounds by Nemo.

Project Overview

The earliest commercial architecture along Kobe's port appears to date from the mid-1980s. These slightly faded structures are joined by new additions, ...

... the metal mesh draped breezeway, is designed to encourage residents to use stairs instead of the lift to access their apartments and also to naturally ...

SCOPE: Conversion of existing 150,000 sq. ft. office building plus addition of two new warehouse buildings at 50,000 square feet each.

Lethbridge University: The Spaceship-like Prairie School Comes of Age | Buildings | Architectural Review

Interior Architecture winner: AUT Manu Hauora (MH) Building, Manukau by Jasmax.

SCOPE: Conversion of existing 150,000 sq. ft. office building plus addition of two new warehouse buildings at 50,000 square feet each.

Interior Architecture winner: Peddle Thorp Offices, Britomart by Peddle Thorp.

Housing winner: Davis House, Orakei by Mercer & Mercer Architects.

Housing winner: Point Wells Gables by PAC – Paterson Architecture Collective, Steven Lloyd Architecture